Bingöldeki askeri konvoya saldırı

Bingöldeki askeri konvoya saldırı -Saldırıda şehit olan piyade er İdris Karakaşoğlunun, Bayburtun Akşar beldesindeki evinde yas var


BAYBURT (A.A) - Bingöl-Muş karayolu Kardeşler köyü mevkisinde teröristlerin saldırısına uğrayan askeri konvoyda şehit olan piyade er İdris Karakaşoğlunun (21) Bayburtun Akşar beldesindeki evinde yas var.
     Karakaşoğlunun beldenin Esentepe Mahallesinde oturan ailesine acı haberi, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Demirezen, beraberindeki askerler ve İl Müftüsü Kemalettin Aksoy ile birlikte verdi. Bu sırada 112 Acil Yardım ekibi de hazır bulundu.
     Acı haber üzerine baba Mustafa, anne Emine ve şehidin yaklaşık 1.5 yılık eşi Sevda Karakaşoğlu baygınlık geçirdi. Sağlık ekipleri bayılanlara müdahale etti. Askerlere sarılarak ağlayan anne Emine Karakaşoğlu, oğlunu görmek istediğini belirterek, ağıt yaktı.
     İznini iki gün önce tamamlayan ve Hakkarideki birliğine hareket eden 9 aylık asker Karakaşoğlunun, ailesinin yanından ayrılmadan önce evinin girişine Türk bayrağı astığı belirtildi.
     Elanur adında 6 aylık kızı olan şehidin evinin bulunduğu sokağa, komşuları tarafından büyük bir Türk bayrağı asıldı.
     Bu arada, Ankaraya götürülen, aralarında piyade er İdris Karakaşoğlunun da bulunduğu bazı şehitlerin kimlik tespitinin yakınlarından alınacak DNA örnekleriyle yapılacağı, bu nedenle Karakaşoğlunun İstanbulda bulunan ağabeyi Habip Karakaşoğlu ile dayısı Eyüp Kösenin Ankaraya gittiği öğrenildi.
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Bingöldeki askeri konvoya saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER