Bingölde askeri konvoya yapılan saldırı

Bingölde askeri konvoya yapılan saldırı -Eğitim-Bir-Sen Kütahya Şube Başkanı Uçan: Milletimizin birlik ve beraberliğinin, yüreğimizi yakan bu kanlı saldırılar nedeniyle bozulmayacağı bilinmelidir


KÜTAHYA (A.A) - Eğitim-Bir-Sen Kütahya Şube Başkanı Kamil Uçan, Bingölde askerlere karşı yapılan saldırının yürekleri dağladığını ve ülke üzerinde oynanan oyunlara karşı sıkı tedbirler alınması gerektiğini belirtti.
     Uçan, yaptığı yazılı açıklamada, hafta sonu Bingöl-Karlıova karayolunun Hacılar köyü mevkisinde 8 polisin şehit edilmesinin acısı dinmemişken, Bingölde 9 askerin şehit edilmesinin milleti derinden sarstığını bildirdi.
     Eli kanlı terör örgütünün sivil, asker, polis ayrımı yapmaksızın 30 yıldır çirkin yüzünü ortaya koyduğunu kaydeden Uçan, şu ifadelere yer verdi:
     Milletimizin birlik ve beraberliğinin, yüreğimizi yakan bu kanlı saldırılar nedeniyle bozulmayacağı bilinmelidir. Asırlara dayanan kardeşlik bağımızı her seferinde hedefine koyan kanlı örgüt, 30 yıl önce olduğu gibi bugün de beyhude bir arayış içinde olduğu gerçeğiyle karşı karşıyadır. Bu bilinçle serseri bir mayın misali hedef gözetmeksizin saldırması, son çırpınışlarının açık bir göstergesidir. Bunun yanında Türkiyenin gücü ve istikrarından rahatsız olan kimi güçler, PKK gibi bir taşeronla bölgesel güç olma yolundaki ülkemizi kararlılığından alıkoyamayacaklarının farkına varmalıdır. Eğitim-Bir-Sen olarak, şehitlerimize rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bingölde askeri konvoya yapılan saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER