Bilecik Sağlık Müdür Yardımcısı Uzman Dr.

Bilecik Sağlık Müdür Yardımcısı Uzman Dr. Manavgat: -(Acil sağlık hizmetleri) Şehir merkezinde vakaya 0-10 dakika, köylerdeki vakalara istasyon merkezinden 0-30 dakika arasında ulaşılabilmektedir


BİLECİK (A.A) - Bilecik Sağlık Müdür Yardımcısı Uzman Dr. Selcen Sakaoğlu Manavgat, 112 ambulanslarıyla şehir merkezinde vakalara 0-10 dakika, köylerdeki vakalara istasyon merkezinden 0-30 dakika arasında ulaşılabildiğini bildirdi.
     çalışanlarının her koşulda daha yüksek kalitede hizmet vermek için çalıştığını bildirdi.
     Uzman Dr. Manavgat, yaptığı yazılı açıklamada, acil sağlık hizmetlerinin gerektirdiği tüm alt yapı çalışmalarının her zaman eksiksiz ve standartlara uygun olmasına çalışıldığını belirtti.
     Acil sağlık hizmetlerini ilgilendiren her alanda mevcut teknolojik gelişmeleri takip ederek, sağlık hizmetlerinin en yüksek düzeyde verilmesini sağlamanın temel amaçları arasında yer aldığını duyuran Uzman Dr. Manavgat, hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla 112 Acil Servis Hizmet Kalite Standartları çerçevesinde eğitimler verildiğini ve bu eğitimlerin sürdüğünü ifade etti.
     Uzman Dr. Manavgat, Komuta Kontrol Merkezinden vaka çıkışı verildikten sonra ambulansın vakaya çıkış süresinin 1 dakikayı geçmediğine işaret ederek, şunları kaydetti:
     Vaka çıkışlarında gecikmeler yaşanmaması için ekiplerimiz büyük çaba göstermektedir. Şehir merkezinde vakalara 0-10 dakika, köylerdeki vakalara istasyon merkezinden 0-30 dakika arasında ulaşılabilmektedir. 112 Acil Sağlık Hizmetleri Kalite Birimi olarak istasyonlarımızda tespit edilen eksikliklerin temini için çalışmalar yapılmıştır. Eksiklikler tespit edildikçe de çalışmalar devam edecektir. Bu çalışmaların tespiti 8 istasyonda kalite birim sorumluları ve ekip tarafından her gün yapılmaktadır. 112 ambulanslarımızın halka hak ettiği şekilde hizmet verebilmesi için ocakta tıbbi cihazların bakımı ve kalibrasyonları yapılmıştır ve periyodik olarak her yıl yapılacaktır.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bilecik Sağlık Müdür Yardımcısı Uzman Dr. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER