Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları sertifika

Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları sertifika töreni -Belediye Başkanı Selim Yağcı: 10 haftalık süre zarfında 445 öğrencimizi sportif faaliyetler ve yüzme kurslarıyla buluşturduk


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında 10 haftada 445 öğrencinin spor yapmasını sağladıklarını bildirdi.
     Yağcı, belediye bahçesinde düzenlenen Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları sertifika töreninde, göreve geldikleri günden bu yana kentte nerede ve hangi konuda olursa olsun ihtiyaçları gidermeye çalıştıklarını söyledi.
     Bilecike hizmet etme gayretlerinin her zaman artarak devam ettiğini belirten Yağcı, Bilecik ve Bilecikte yaşayan herkesin hizmetin en iyisine layık olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:
     5 yıldır devam ettirdiğimiz Yaz Spor Okulları çalışmalarını bu yıl da sıkıntısız şekilde bitirdik. 10 haftalık bir süre zarfında 445 öğrencimizi spor ve yüzme kurslarıyla buluşturduk. Öğrencilerimiz böylelikle yaz dönemlerini faydalı bir şekilde geçirmiş oldu. Su Eğlence Dünyasını da gerekli çalışmalar sonucu bitirerek hizmete açtık. Ancak şunu biliyoruz ki; Bilecik için bu hizmetler yeterli değil. Bu hizmetlere yenilerini ekleyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
     Daha sonra kursa katılan öğrencilere sertifikalarını veren Yağcı, onlar ve aileleriyle Saat Kulesi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları sertifika Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER