Bilecik Belediye Başkanı Yağcı:

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı: Bilecik adına oluşabilecek her şartı en iyi şekilde değerlendirerek gelecek nesillere en iyi şekilde emanet etmek için çalışıyoruz


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik adına oluşabilecek her şartı en iyi şekilde değerlendirerek gelecek nesillere en iyi şekilde emanet etmek için çalıştıklarını söyledi.
     Yağcı, bir restoranda düzenlenen toplantıda, binasının çatısı akan belediyeden, saraya benzer bir binaya sahip belediyeye ulaştıklarını bildirdi.
     Çamurlu yollardan, her yerin sıcak asfaltla kaplandığı caddelere sahip olduklarını belirten Yağcı, kurumsal anlamda birçok zafiyeti olan belediyeden, kalite standartlarını yakalayarak belge almaya hak kazanan bir belediye haline geldiklerini anlattı.
     Yağcı, şöyle konuştu:
     Gerekli yerlere başvurarak, sıfır hatayla İSO 9001 2008 Kalite Belgesini ilk denemede almamızdan ve bütün olumsuzluklara rağmen canla başla Bilecike hizmet etme azminde olmalarından dolayı tüm Meclis üyelerimize, müdürlerimize, memurlarımıza, çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Taşı mermer, toprağı seramik, yaprağı ipek, kuruluş ve kurtuluş kenti olan ve üzerinde Osman Gazilerin, Ertuğrul Gazilerin, Şeyh Edebalilerin, Dursun Fakihlerin ayak izi, gözlerinin feri olan bu topraklara hizmet etmeyi bizlere nasip ettiği için Allaha şükrediyoruz. Şehrimiz adına oluşabilecek her şartı en iyi şekilde değerlendirerek gelecek nesillere en iyi şekilde emanet etmek için çalışıyoruz. Halkımızdan aldığımız bu emaneti layıkıyla taşıyarak zamanı geldiğinde teslim etmeyi planlıyoruz.
     Bilecikin marka şehir ve marka ürünlere sahip kent olma yolunda hızla ilerlediğini dile getiren Yağcı, meydana getirecekleri ürün ve eserlerle Bilecikin adını Türkiye ve dünyaya duyurmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.
     Daha sonra, Yağcı, belediye kurum müdürleri ve çalışanlara başarı ve teşekkür plaketlerini verdi.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu - Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bilecik Belediye Başkanı Yağcı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER