Bilecik Bahçelievler Anaokulundan sergi

Bilecik Bahçelievler Anaokulundan sergi


BİLECİK (A.A) - Bilecik Bahçelievler Anaokulu öğrencileri, yaptıkları ürünleri sergiledi.
     Bilecik Güzel Sanatlar Galerisindeki serginin açılışına Vali Yardımcıları Süleyman Deniz ve Hasan Kayhan, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman ve Müdür Yardımcısı Enver Kandil, daire müdürleri ve velilerle öğrenciler katıldı.
     Okul Müdürü Sevgi Uğurlu, serginin, öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte yaptığı ürünlerden oluştuğunu ifade ederek, "Daha önceki açtığımız sergilerden elde ettiğimiz gelirle ortopedik engelli öğrencimize yürüme aparatı almakla başladık. Ayrıca, köylerde okul öncesi eğitim almakta zorlanan ailelere katkı da bulunuyoruz. Eğitim masraflarını sergiden elde ettiğimiz gelirle karşılıyoruz. Velilerimizin desteği her zaman yanımızda, onlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.
     Şişman da okul öncesi eğitimin, eğitimde olmazsa olmaz mihenk taşlarından birisi olduğunu belirtti. Şişman, "Eğitim anne karnında başlar diyoruz. Dünyaya geldikten sonra bunun hızlı bir şekilde devam ettirilmesi lazım. Bu yaşlarda çocuklarımıza verilen eğitim geliştiklerinde, yetiştiklerinde ülkemiz ekonomisine yedi olarak dönmektedir. Dünyada yapılan araştırmalar bunu göstermektedir. Çocuklarımızın piskomotor becerilerinin, gelişimlerinin sağlanması amacıyla okullarımızda eğitim-öğretim yapılmaktadır. Bunlar gelecek adına çocuklarımıza ve ülkemize ciddi manada yansıyacaktır" ifadelerini kullandı.
     Konuşmaların ardından Vali Yardımcıları Deniz ve Kayhan ile beraberindekiler serginin açılışını yaparak, öğretmenlerden öğrencilerin yaptığı ürünler hakkında bilgi aldı.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Bilecik Bahçelievler Anaokulundan sergi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER