Bilecikten kısa kısa

Bilecikten kısa kısa -Bilecik Belediye Başkanı Yağcı, lise öğrencileriyle bir araya geldi


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.
     Okul konferans salonunda öğrencilerle bir araya gelen Yağcı, hayatı, aile ve siyasi yaşantısı hakkında bilgi vererek, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.
     Yağcı, öğrencilerin başarıya ulaşmasında hedef koymanın önemine dikkati çekerek, lise çağındaki gençlerin hayatlarına yön verecek zaman diliminde olduğunu söyledi.
     Gençlerin hayatlarında alacağı kararlarda oluşacak ihmallerin gelecekte ciddi zararlar doğuracağını dile getiren Yağcı, şunları kaydetti:
     Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir. Arkasında mutlaka bir amaç, bir gaye ve hedef vardır. Bu çerçevede hedefi olmayan, bu gayreti çabayı göstermeyen başarılı olamaz. İçinde ruhunda bu heyecanı taşımayan insanın hedefe ulaşması zordur. Başkalarının hedefleri arasında savrulup giderler. Başkalarının hayatlarına yön vermek ve onlara katkı sağlamak istiyorsanız hedeflerinizin doğrultusunda kararlılıkla çalışmanız gerekir.
     Öğrencilere, okul ve diğer alanlar hakkında tavsiyelerde bulunan Yağcı, kendi hayatından örnekler vererek, öğrencilere başarılı olmanın yollarını anlattı.
     Belediye faaliyetleri hakkında da bilgi veren Yağcı, öğrencilerin üniversiteyi tercih aşamasında belediyenin imkanlarıyla çeşitli üniversitelere gezilerin de planlandığını, her türlü sıkıntılarına belediye olarak yardımcı olmaya çalışacaklarını aktardı.
    
     -Bilecik Belediye Başkanı Yağcıdan Kuran Kursuna teknolojik destek
    
     Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, TOKİ Kuruluş Cami Kuran Kursunu ziyaret ederek, bilgisayar ve projeksiyon cihazı hediye etti.
     Bilecik Müftüsü Necati Tayyar Taşın da bulunduğu ziyarette Yağcı, bayan kursiyerlerle sohbet ederek, hanımların işlerinin yanı sıra ilim ve Kuran ile meşgul olmalarından dolayı memnun edici bir tablonun meydana geldiğini dile getirdi.
     Bütün ilimlerin Kuran-ı Kerimden doğduğunu belirten Yağcı, Bilecikteki bütün hizmetleri yerine getirmeye çalıştıklarını ancak eğitime daha çok önem verdiklerini söyledi.
     Bilecik Belediyesinin vatandaşların her alandaki ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştığını dile getiren Yağcı, Yerel yönetim olarak vatandaşa hizmetin doğumdan ölüme kadar sürdüğü düşüncesindeyiz. Bu noktada kentin fiziki ihtiyaçlarını gidermenin yanı sıra eğitim ve kültür alanındaki eksiklikleri de gidermeye çalışıyoruz. Okullarımızda çeşitli konferanslar vermenin yanı sıra eğitim setleri ve kitaplar hediye ediyoruz. Kuran kursundaki bayan kardeşlerimize de ihtiyaçları doğrultusunda bir bilgisayar ve projeksiyon cihazı hediye ettik. Böylece ilim ve teknolojiden faydalanarak daha güzel ibadet etme ortamlarının meydana gelmesine katkı sağlamış olduk. Çok mutluyuz. Bizi böyle güzel bir faaliyete ortak ettiği için Bilecik Müftüsü Necati Tayyar Taşa teşekkür ediyorum dedi.
     Müftü Tayyar Taş ise Belediye Başkanı Yağcıya katkılarından dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER