Bilecikte 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği

Bilecikte 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği


BİLECİK (A.A) - Bilecikte, 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
     Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Işık, okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte, mesleklerinin temelini oluşturan eğitim ve öğretimin konusunu direkt insan yetiştirme ile alakalı olduğunu belirterek, toplumların gelişip şekillenmesinde birinci derece de rol oynadıklarını söyledi.
     Çağı yakalayıp, ileri devletler ile yarışabilmenin temelinde modern bir eğitim sisteminin yattığını ifade eden Işık, şöyle konuştu:
     Hepimiz mesleğimizi seviyor ve özveri ile çalışıyoruz. Bu özverimizin temelinde Başöğretmenimiz Atatürkün Cumhuriyet fikir, bilim, teknik ve beden yönünden kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister! Yeni kuşağı, bu özellik ve yetenekte yetiştirmek sizin elinizdedir sözleri yatmaktadır. Sizlerde, öğretmenleriniz gibi eğitim sisteminin vazgeçilmez birer unsurlarısınız. Sizlerin varlığı eğitim ve öğretim konusunun temelini oluşturmaktadır. İşte bu yüzden, her biriniz bizler için son derece önemlisiniz. Geleceğimizin teminatı olan sizleri en güzel şekilde yetiştirip vatanımıza ve milletimize faydalı kişiler olarak görmek bizlerin en büyük temennisidir. Sizlerde hem kendinize hem de sizleri yetiştiren öğretmenlerinize karşı sorumlu olduğunuzu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayınız. İnanıyorum ki, hepiniz öğretmenlerinizin verdiği emekleri boşa çıkarmayacak ve ileride layık olduğunuz yerlere geleceksiniz.
     Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. İlkokuldan mezun olan bazı öğrenciler, okula gelerek öğretmenlerinin günlerini kutladı.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikte 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER