Bilecikte Okumaya Zamanım Var projesi

Bilecikte Okumaya Zamanım Var projesi


BİLECİK (A.A) - Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde, Üniversite Konseyi üyeleri Okumaya Zamanım Var projesi kapsamında kitap okuma etkinliği düzenledi.
     Üniversite Konseyi Başkanı Sezai Böyükkal, yaptığı yazılı açıklamada, üniversite öğrencilerinin eğitimine katkı sağlamak için, farklı alanlarda çeşitli faaliyetler ve projeler yaptıklarını ifade ederek, Okumaya Zamanım Var adı altında bir proje gerçekleştirdiklerini bildirdi.
     Konsey üyeleriyle, üniversitenin belli yerlerinde toplanıp kitap okuduklarını aktaran Böyükkal, açıklamasında Amacımız, birçok farklı kültürden gelmiş, farklı görüşe sahip arkadaşlarımızı, ortak bir payda üzerinde bir araya getirmektir. Bunun yanında ülkemizde okumaya ayrılan zamanın çok düşük olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Zihnimizdeki bu algının kırılması ve okumanın önemini yansıtmak amacıyla üniversitemizde, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Şunu hiçbir zaman unutmamak gerekir ki, dünyanın en zengin hazinelerine sahip olmak, günümüz global dünyasında dünyayı yönetmeye yetmiyor. Bunun yanında eğitim, ilim ve çalışmaya zaman ayırarak belli bir aşama kat edip, söz sahibi olabiliriz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikte Okumaya Zamanım Var projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER