Bilecikte Okumaya zamanım var etkinliği

Bilecikte Okumaya zamanım var etkinliği


BİLECİK (A.A) - Bilecik Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Okumaya zamanım var konulu etkinliğe, haber spikeri ve yazar Asım Yıldırım konuk oldu.
     Yıldırım, Pamukçuoğlu Kültür Merkezindeki programda, öğrencilere okuma ve eğitim hayatları hakkında tavsiyelerde bulundu.
     Günümüzdeki genç neslin en büyük eksikliklerinden birinin ideal eksikliği olduğunu ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:
     İdeali eksik olan insanlar, gününü hakkını vererek yaşayamaz. İdealini oluşturamamış, projesini, planını yapabilecek noktaya ulaşamamış insanların bugünü değerlendirebilmeleri de söz konusu değildir. Unutmayın zaman, çok hızlı geçiyor. Herkesin bulunduğu anın hakkını vererek ileriye doğru güzel hedefler belirlemesi gerekir. Buradaki çoğu öğrenci arkadaşımızın, birçok yönden şanslı olduğunu düşünüyorum. Dünyada çok daha zor durumda hayata tutunmaya çalışan insanlar var. İçinde bulunduğunuz bu güzel ortam ve şartların değerini bilerek iyi ve programlı çalışmanız gerekmektedir.
     Programın sonunda Yıldırım, kitaplarını imzaladı.
     Etkinlik kapsamında, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yerleşkesinde belirlenen alanlarda okuma programlarının gerçekleştirileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen - Mesut Tankulu
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecikte Okumaya zamanım var etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER