Bigadan kısa kısa

Bigadan kısa kısa -Şadan Doğan, Biga TSO başkanlığı için aday olacak


ÇANAKKALE (A.A) - Doğtaş Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan, Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) başkanlığına aday olacağını söyledi.
     Doğan, yaptığı açıklamada, çalışma ekibini oluştururken, meclis üyelerini belirlerken görev yapmak isteyen herkesle çalışabileceğini belirterek, Çok sevdiğim Bigada Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına adayım. Mesaimin büyük bölümünü, Ticaret ve Sanayi Odası ile ilçemizin gelişimi için harcayacağım dedi.
     Göreve geldiğinde ilçe için yapacakları 30 maddelik projesi bulunduğunu dile getiren Doğan, Bunları önümüzdeki günlerde paylaşacağız. Hedefimiz, Bigamızı Türkiyede tanınan bir marka yapmaktır. İlçemiz bunları fazlasıyla hak etmiştir. İlk yapacağımız çalışmalardan birisi ise Biganın değerlerini ulusal marka haline dönüştürmektir diye konuştu.
    
     -Biga İİBF Dekan Vekili Prof. Dr. Palabıyıkın ziyareti-
    
     Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekan Vekili Prof. Dr. Hamit Palabıyık, Kaymakam Fatih Geneli ziyaret etti.
     Palabıyık, yerleşkede yaptırmayı düşündükleri hazırlık sınıfı binası hakkında Genele bilgi verip, hazırlık binasının olmaması nedeniyle her dönem 400 kadar öğrencinin Biga yerine Çanakkalede öğrenim görmek zorunda kaldığını söyledi.
     Palabıyık, bundan dolayı projenin hayata geçirilmesi aşamasında kurumlardan ve halktan destek beklediklerini belirtti.
     Genel ise projenin destekçisi olduklarını ifade ederek, Halkımızın her zaman ki duyarlılığını bu projede de göstereceğine eminim dedi.
    
     Muhabir: Serten Akkaya / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bigadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER