BİAD Başkanı Temel:

BİAD Başkanı Temel: -Amacımız, kendine güveni tam, dünya ile rekabet edebilen, buna hazır, dinamik, birlikte ama organize, hızlı ama doğru karar verebilen, cesur ama tedbirli iş adamları modelini oluşturabilmek (Fotoğra


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir İş Adamları Derneği (BİAD) Başkanı Mümin Temel, amaçlarının, kendine güveni tam, dünya ile rekabet edebilen, buna hazır, dinamik, birlikte ama organize, hızlı ama doğru karar verebilen, cesur ama tedbirli iş adamları modelini oluşturabilmek olduğunu söyledi.
     Temel, BİAD tarafından bir lokantada verilen iftar yemeğinde, dernek olarak her yıl düzenlenen iftar yemeğiyle iş adamlarını bir araya getirip kaynaşmayı sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.
     Düzenledikleri yurt dışı gezileriyle iş adamlarının dünyaya açılımını sağlamayı hedeflediklerini dile getiren Temel, seminer ve panellerle de günün gelişmeleri ve yapılması gereken işler hakkında iş dünyasını bilgilendirdiklerini anlattı.
     Temel, derneğin sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem verdiğini vurgulayarak, Bu kapsamda Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) ile işbirliği yaptık. Düzenlenen panellerle iş dünyasının deneyimlerini gençlere aktararak, sorumluluk sahibi bir gençliğin yetişmesi için her yönden çaba sarfediyoruz dedi.
     Dernek üyelerini TUSKONun düzenlediği uluslararası ticaret köprüleriyle buluşturarak dış ticaret hacminin artmasına katkıda bulunduklarını da belirten Temel, Amacımız, kendine güveni tam, dünya ile rekabet edebilen, buna hazır, dinamik, birlikte ama organize, hızlı ama doğru karar verebilen, cesur ama tedbirli iş adamları modelini oluşturabilmek. Bununla birlikte Balıkesirin öncelikle Türkiyede hakkettiği ilk on sanayi şehirlerinden biri olmasını ve dünyada imrenilen bir şehir olmasını diliyoruz. Çalışmalarımız bunun için yapılıyor diye konuştu.
     Yemeğe, iş adamlarının yanı sıra kamu kurum ve kuruluşların müdür ve amirleri katıldı.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber BİAD Başkanı Temel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER