Beytüşşebaptaki terörist saldırı

Beytüşşebaptaki terörist saldırı -Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği saldırıyı kınadı


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkan Ali Yavuz, Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde meydana gelen terör saldırısını kınadı.
     Yavuz, düzenlediği basın toplantısında, hainler tarafından düzenlenen saldırıda 10 vatan evladının şehit olduğunu, 7 kahraman Mehmetçiğin de yaralandığını üzülerek öğrendiklerini belirterek, Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda ederek şahadet şerbeti içen aziz şehitlere Allah-tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralı kahramanlarımıza acil şifalar dileriz. Bu acıları bizlere yaşatan vatan hainlerini, bu hainlere destek verenleri, göz yumanları nefret ve şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz diye konuştu.
     Hain terör saldırılarının her geçen gün daha da arttığını vurgulayan Yavuz, şunları kaydetti:
     Teröre her türlü desteği vermekten hiçbir zaman kaçınmayan, vatan haini alçaklarla kol kola sarmaş dolaş boy gösteren, devletimize hükümetimize adeta meydan okurcasına terörü desteklerini alenen gösteren hainlere, devletimizden hükümetimizden hiçbir tepki gösterilmemesi, hak ettikleri cezaların verilmemesi terörün elini güçlendirmektedir.
     İdam cezası tekrar getirilmeli, ülkemizi bölmek parçalamak isteyen hainlerin ivedi olarak adalet önünde hesap vermeleri sağlanmalıdır. Türk milleti olarak bu hainlere karşı birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Bu vatan hainlerinin ekmeğine yağ sürmemeliyiz.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terörist saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER