Beytüşşebaptaki terör saldırısı

Beytüşşebaptaki terör saldırısı -Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Özsoy : Yetkililerin teröre karşı tutumunu bir kez daha gözden geçirmesi gerekiyor


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Erol Özsoy, Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde, PKKlı teröristlerin saldırısı üzerine çıkan çatışmada 10 askerin şehit olmasıyla ilgili bir mesaj yayımladı.
     Özsoy, yayımladığı mesajında hain teröre verilen canların sonunun gelmediğini belirterek, şunları kaydetti:
     Her saldırının ardından terörü lanetlemek, terörün amacına ulaşmayacağını söylemek ne kadar yeterli kalıyor- Daha önce de defalarca söylediğimiz gibi, bazı sözde milletvekillerinin teröristlerle kucaklaşmasıyla da teröre ve teröriste gösterilen hoşgörünün ülkemizde geldiği içler acısı hali bütün çıplaklığıyla gözler önüne serilmiştir. Binlerce şehidimizin katillerine çeşitli çevrelerce gösterilen bu hoşgörü ve sevgi adeta şühedanın kemiklerini sızlatırken, milletimizin vicdanında da derin yaralar açmıştır. Güvenlik güçlerinin gözleri önünde, bizzat TBMM üyeleri tarafından kucaklanan terör örgütü üyeleri, buradan aldıkları güç ve malum çevrelerin desteğiyle eylemlerini daha da artırmışlardır. Yetkililerin teröre karşı tutumunu bir kez daha gözden geçirmesi gerekiyor.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER