Beytüşşebaptaki terör saldırısı

Beytüşşebaptaki terör saldırısı -AK Parti Bartın Milletvekili Tunç: -Kürt kökenli vatandaşların hakkını savunduğunu iddia eden terör örgütü, en büyük zararı Kürt kökenli vatandaşlara vermektedir


BARTIN (A.A) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kürt kökenli vatandaşların hakkını savunduğunu iddia eden terör örgütünün en büyük zararı Kürt kökenli vatandaşlara verdiğini bildirdi.
     Tunç, Şırnakın Beytüşşebap ilçesinde meydana gelen terör saldırısıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, terörün amacının, milletin birlik ve beraberliğini bozmak, ülkenin gelişmesini engellemek ve vatandaşların huzurunu kaçırmak olduğunu belirtti.
     Türkiyenin dünyada süper güç olmasını istemeyen iç ve dış güçler ile bazı ülkelerin, terör örgütütaşeron olarak kullandığını vurgulayan Tunç, şunları kaydetti:
     Kürt kökenli vatandaşlarımızın hakkını savunduğunu iddia eden terör örgütü, en büyük zararı Kürt kökenli vatandaşlarımıza vermektedir. Bölgede yol yapan, hastane yapan, havaalanı yapan, baraj yapan iş makinelerini ateşe veren, sağlık görevlisini, öğretmenini, imamını öldürenler bölge insanının bırakın haklarını savunmayı, onların huzurlu bir hayat sürmesinin önünde en büyük engeldir. Hükümetimizin icraatlarından ve bu icraatların halk kanadından destek bulmasından rahatsız olan terör örgütü, bu rahatsızlığını da güvenlik güçlerimize, sivil halka, parti binalarımıza ve teşkilat mensubu kardeşlerimize yaptığı saldırılarla açıkça göstermişlerdir.
     Her şehit haberi bizleri büyük bir üzüntüye sevk etmekte, bir o kadar da terörle mücadeledeki kararlılığın artmasına neden olmaktadır. Bu konu, üzerinden siyaset yapılacak bir konu değildir. Maalesef bazı açıklamalar ve sosyal medya üzerinden AK Partiye yönelik eleştiriler, terör üzerinden rant devşirme çabalarıdır. Terörün önlenmesinde herkesin duyarlı olması gerekir. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Beytüşşebaptaki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER