Beyşehir Memur

Beyşehir Memur-Senden imza kampanyası


KONYA (A.A) - Memur-Sen tarafından başlatılan Kamuda Kılık Kıyafet Serbestliği İçin 10 Milyon İmza kampanyasına Memur-Sen Beyşehir İlçe Temsilciliği de katıldı.
     Beyşehir Belediye İşhanında stant açarak imza toplama kampanyasına katılan Memur-Sen Beyşehir İlçe Temsilciliği, burada bir de basın açıklamasında bulundu.
     Memur-Sen Beyşehir İlçe Başkan Ertuğrul Koçer, yaptığı açıklamada, kuruldukları günden bu yana temel hak ve özgürlüklerin tam anlamıyla sağlanması için mücadele ettiklerini ifade etti.
     Koçer, Saç, sakal, bıyık ve tırnak uzunluğu ile ilgilenen 1982 model darbe anayasının kılık-kıyafet yönetmeliğinin değişmesini istiyoruz. Kamuda kadınların kategorize edilmesi ve ayrımcılık yapılmasını tasvip etmiyoruz. İnancı gereği başörtüsü takan ve kamuda çalışan kadınlara bu psikolojik baskının artık sona erdirilmesini istiyoruz dedi.
     Koçer, ayrıca toplanan imzaların Memur-Sen Genel merkezi aracılığıyla Başbakanlık, TBMM, Siyasi Parti Başkanlıkları ve Cumhurbaşkanlığı-na gönderileceğini belirtti.
    
     Yayıncı: Murat Aslan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER