Beyşehir Belediyesi Kurban Bayramına hazır

Beyşehir Belediyesi Kurban Bayramına hazır


KONYA (A.A) - Beyşehir Belediyesinin yaklaşan Kurban Bayramına hazır olduğu belirtildi.
     Beyşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Kurban Bayramında kurbanlıkların daha temiz ve hijyenik koşullarda satış ve kesim işlemlerinin yapılabilmesi için her türlü tedbirin alındığı belirtildi.
     Bayram öncesinde ilçe merkezindeki önemli cadde ve sokaklarda genel temizlik çalışmalarının da devam ettiği vurgulanan açıklamada, Beyşehirlilerin kurban bayramını huzurlu ve rahat bir şekilde geçirebilmesi için Belediye olarak her türlü önlemin alındığı bildirildi.
     Açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Bayram süresince, yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı Belediyemiz Zabıta, Fen İşleri, İmar ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı tüm ekiplerimiz nöbetleşe olarak görevlerinin başında olacaktır. Bayram öncesinde mezarlıkların çevresi, caddelerimiz ve kurban kesim yerleri ile mahallelerimizde temizlik çalışmaları yapıldı. Bayramda alınan önlemlere rağmen vatandaşlarımız karşılaşabilecekleri sıkıntı, istek ve şikayetleri 153 numaralı telefonlara bildirebileceklerdir. Bu bayramda da nöbetçi fırın ve lokanta uygulaması devam edecek. Bayramın ilk günü Beyşehir Ekmek Fırını, nöbetçi olarak görev yapacak.
    
     Muhabir : Şeref Yaşar
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Beyşehir Belediyesi Kurban Bayramına hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER