Beyşehire küçük ve orta ölçekli yeni

Beyşehire küçük ve orta ölçekli yeni sanayi sitesi yapılacak


KONYA (A.A) - Beyşehirde mevcut sanayi sitesinin ihtiyaca cevap verememesi üzerine, şehir merkezinde ikinci bir sanayi sitesi bölgesinin yapılacağı bildirildi.
     Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, sanayi sitesi esnafından gelen yoğun talep üzerine, ikinci sanayi sitesi bölgesini ilçeye kazandırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.
     Küçük ve orta ölçekli sanayi bölgesinin Yeşilyurt Semtinde 200 bin metrekarelik bir alana kurulmasını planladıklarını belirten Taşcı, şunları kaydetti:
     İlçemiz daha da büyüyecek. Vatandaşlarımızın Gembos yolu olarak bildikleri, yeni Konya-Antalya yolunun çok yakın bir zamanda faaliyete geçecek. Yeni çevre yolunun Seydişehir yolu ve Genek bölgesinden Antalya yoluna bağlanacak olması nedeniyle Antalyaya gidecek vatandaşlarımızın önemli bir bölümü bu güzergahı kullanacak. Böylece sanayimizde eskiye oranla daha büyük bir hareket meydana gelecek. Bu düşünce ile yeni bir sanayi ile ilgili çalışmalarımıza başladık.
     Şehir Kabristanlığının Sanayi bölgesine dahil edileceği yönündeki söylentilere de açıklık getiren Taşcı, Bazı kesimlerce dillendirilen bu konu ile ilgili belediyemizin bir çalışması olmadığı gibi, olması da mümkün değildir. Vatandaşlarımız bu tür söylentileri ciddiye almasın diye konuştu.
     (ŞEY-İYO-RIF)
<< Önceki Haber Beyşehire küçük ve orta ölçekli yeni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER