Beyşehirde ödüllendirilen 23 Nisan fotoğrafları sergilendi

Beyşehirde ödüllendirilen 23 Nisan fotoğrafları sergilendi


KONYA (A.A) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen "Çocukların gözünde yaşadıkları şehir" konulu yarışmasında dereceye giren eserler, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren fotoğraf kulübü tarafından vatandaşların beğenisine sunuldu.
     Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, açılış töreninde yaptığı açıklamada, yarışma kapsamında öğrencilere fotoğraf makineleri dağıtarak katılımın yüksek olmasını hedeflediklerini söyledi.
     Bu sayede yaklaşık 460 fotoğrafın çekilmesini sağladıklarını ifade eden Büyükkafalı, "4 ayrı okulumuzdan öğrenciler dereceye girdi. Sergimizde ilk 4 derecenin yanı sıra sergilemeye layık görülen 18 eser de katılımcıların beğenisine sunuldu. Öğrencilerimizin bu yıl yarışmaya gösterdiği ilgi yoğun oldu. Jüri de dereceye giren eserleri belirlemede oldukça zorlandı. Eserlerde konu, Beyşehir ve insanların yaşadığı yerlerle ilgiliydi. Katılımcılarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
     Açılışın ardından, katılımcılar sergiyi gezdi. Daha sonra öğrencilere, fotoğraf makineleri ve çeşitli hediyeler verildi.
     Törene, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı ve çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Abdulhamit Yaşar
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Beyşehirde ödüllendirilen 23 Nisan fotoğrafları sergilendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER