Beyşehirde mezuniyet coşkusu

Beyşehirde mezuniyet coşkusu


KONYA (A.A) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulunda düzenlenen törende cübbe ve kep giyen öğrenciler, mezuniyet heyecanı yaşadı.
     Törende kürsüye gelen Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu Müdürü Aziz Öztürk, yaklaşık 500 öğrenciyi 7 ayrı bölümden mezun ederek ülke turizmi, ticari hayatı ve sanayisine kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, Kısacası ülkemizin aydınlık geleceğine güç kattığımıza inanıyoruz diye belirtti.
     Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük ise Türkiyenin en büyük zenginliğinin gençliği olduğunu vurgulayarak, Ülkenin geleceği gençlere bağlı ve onları ümit tomurcuğu olarak görüyorum dedi.
     Mezun olacak öğrenciler adına konuşma yapan okul birincisi Fatmanur Küçüksayar, Bizleri bu günlere getiren öncelikle ailelerimize, sonrasında bizleri girişken ve değişen çağa ayak uyduran bireyler olarak yetiştiren değerli hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum ifadelerini kullandı.
     Konuşmaların ardından törene katılan bazı isimlere plaket takdim edilirken, protokol mensupları, cübbe ve kep giyen öğrencilere diplomalarını verdi. Diplomalarına kavuşan öğrenciler toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi, ardından keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın coşkusunu yaşadı.
     Törene, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Özyılmaz, Garnizon Komutanı Binbaşı Taner Başpınar, SÜ Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Adnan Çelik, SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Ali Alagöz, akademisyenler, kurum amirleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
     (ŞEY-MUH-MAT)
<< Önceki Haber Beyşehirde mezuniyet coşkusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER