Beypazarında turizm...

Beypazarında turizm...


ANKARA (A.A) - Beypazarı Turizmini Geliştirme ve Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Altan Değirmencioğlu, ilçenin güzelliklerinin kamuoyuna yansıtılması ve tanıtılması yönünde çaba gösterdiklerini kaydederek, bu girişim ve çabalar sonucu ilçeye gelen turist sayısında geçen yıllara göre önemli artışlar sağlandığını kaydetti
     Değirmencioğlu, yaptığı açıklamada, yılbaşından itibaren çok sayıda turistin ilçeyi ziyaret ettiğini ve Mayıs ayının başından itibaren, önemli ölçüde turları ağırlamaya çalıştıklarını dile getirdi.
     Beypazarına ziyaret eden gerek yerli gerekse yabancı turistleri ilçeden memnun ayrılmalarını sağlamaya özen gösterdiklerinin anlatan Değirmencioğlu, İlçemize gelen insanlara bizler güler yüzlü ve samimi davranıyoruz. Konaklarımızda yöresel yemeklerimizi ikram ederken, onlara sunumlarda özen göstererek, onların gönüllerini kazanmaya çalışıyoruz dedi.
     İlçede düzenlenecek festival çalışmalarına da işaret eden Değirmencioğlu, şöyle konuştu:
     Bu insanlar Beypazarını tercih ediyorlarsa, bizler de bu insanlara Beypazarının turizmdeki ayrıcalığını, yemek kültürümüzle göstermek durumundayız. Yemeklerini yiyen vatandaşlara da, görsel güzelliklerini sunmamız gerekir ve böyle de yapıyoruz. Böylesi yoğunluğun yaşandığı Beypazarı ilçesinde, gelecek hafta 3 gün boyunca yapılacak olan Beypazarı ve Yöresi Festivalinin daha da kalabalık geçmesini bekliyoruz.
    
     Muhabir : Yaşar Tombak
     Yayıncı : Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Beypazarında turizm... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER