BEÜnün bilimsel dergisinin yeni sayısı yayımlandı

BEÜnün bilimsel dergisinin yeni sayısı yayımlandı


BİTLİS (A.A) - Bitlis Eren Üniversitesinin (BEÜ), Journal Of Scıence And Technology adlı bilimsel dergisinin yeni sayısı yayımlandı.
     BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, yaptığı yazılı açıklamada, 2011 yılında yayın hayatına başlayan bilimsel dergilerinin, uluslararası hakemli, elektronik bir dergi olduğunu bildirdi.
     Dergide, fen ve mühendislik alanlarında bilimsel, kalite ve özgün araştırma sonuçlarına yer verildiğini kaydeden Doğru, şunları ifade etti:
     Dergimize sunulan makaleler, ulusal ve uluslararası üniversitelerdeki akademisyenlerin oluşturduğu danışma kurulunca incelenmekte. Yeni ve genç bir üniversite olmamıza rağmen, dergimizi uluslararası alanda aranan ve izlenen bir hale getirmeyi hedefledik. Uluslararası veri tabanları sayesinde, dünyanın her yerinden tüm araştırıcılar, ücretsiz olarak çalışmalara ulaşmakta.
     Doğru, fen ve mühendislik alanlarında sunulan makalelerin, İngilizce olarak yılda 2 sayı yayınlandığını, derginin açık erişimli olduğunu ve online olarak pdf formatında sunulduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber BEÜnün bilimsel dergisinin yeni sayısı yayımlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER