Berat Kandili

Berat Kandili -AK Parti Adana Milletvekili Gürkan: -Berat Kandili insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, kırılan gönülleri, kalpleri onarmak için bir fırsattır


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Berat Kandilinin insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, kırılan gönülleri, kalpleri onarmak için bir fırsat olduğunu bildirdi.
     Gürkan, Berat Kandili dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, rahmet kapılarının ardına kadar açık olduğu mübarek Berat Kandilinden en iyi şekilde istifade edilmesi gerektiğini belirtti.
     Kandillerin dini duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruk noktasına ulaştığı zamanlardan birisi olduğunu bildiren Gürkan, şunları kaydetti:
     Berat Kandili insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, kırılan gönülleri, kalpleri onarmak için bir fırsattır. Bugün ve geceler, dini ve toplumsal hayatımızda ilahi af, mağfiret ve rahmet temennilerinin zirveye ulaşması, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşanması gereken gecelerden bir tanesidir. Bu mübarek gecenin hayırlara vesile olması ve yaptığımız tüm dua ve ibadetlerin kabul edilerek Cenabı Allahın inayetine ve affına mazhar olmamız dileğiyle, tüm İslam aleminin Berat Kandilinin kutlar saygılar sunarım.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER