Bem

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Türbay: -Bölgede çalışanlara en iyi ücreti Muş Belediyesi veriyor


MUŞ (A.A) - Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Genel Başkanı Mürsel Türbay, Bölgede çalışanlara en iyi ücreti Muş Belediyesi veriyor dedi.
     Sendika üyeleriyle Belediye Başkanı Necmettin Dedeyi ziyaret eden Türbay, başkanın seçildiği günden beri kentte çok güzel çalışmalar yaptığını belirtti.
     Muş Belediyesinde ekip ruhuyla hareket edildiğini ifade eden Türbay, şöyle konuştu:
     İnsanların tek başına bir şey yapma şansı yok. Ancak bir ekip ruhu içinde çalışırsanız ve aynı zamanda kısıtlı imkanlarla da çok iş üretmek ancak beceriyle mümkündür. Bu da başkanımızın çalışma azmine ve gayretine bağlıdır. Başkanımız çalışmayı her zaman ibadet olduğunu düşünüp, o şekilde hareket ediyor. Başkanımız bu bölgede zor şartlar altında belediyecilikte bir çığır açmıştır. Çalışanların temsilcisi olarak, belediyenin vereceği kararlara göre hareket etmiyoruz. Bölgede çalışanlara en iyi ücreti Muş Belediyesi veriyor.
     Dede ise alın terini müdafaa etmenin kendisi için bir ibadet olduğunu kaydetti.
     Hizmet aşkıyla yürümek de hizmetlerin en kutsalıdır diyen Dede, Bu duygularla çalışan ve emeği geçenlerin arkasında olmak ve sırtını sıvazlamak en güzel şekildir. Bunu layıkıyla yerine getiriyorsunuz. Biz de takip ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım / Fahrettin Gök / Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER