Belediye Vanspordan tribün açıklaması

Belediye Vanspordan tribün açıklaması -Kulübün Genel Sekreteri Takva: -Sahamız ağır hasarlı olduğu için maçlarımızı burada oynama imkanı kalmadı. Tribünlerin acilen yapılması gerekiyor


VAN (A.A) - Belediye Vanspor Kulübü Genel Sekreteri Necdet Takva, Sahamız ağır hasarlı olduğu için maçlarımızı burada oynama imkanı kalmadı. Tribünlerin acilen yapılması gerekiyor dedi.
     Belediye Vanspor yönetim kurulu üyeleri, kentte geçen yıl meydana gelen depremde ağır hasar görerek yıkım kararı verilen Atatürk Şehir Stadyumu için destek çağrısı yaptı.
     Vanspor Genel Sekreteri Necdet Takva, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sezon yapacağı maçları kendi sahasında oynamak istediğini belirtti.
     Bu yıl, hedeflerinin ikinci lige çıkmak olduğunu vurgulayan Takva, şöyle konuştu:
     Sahamız ağır hasarlı olduğu için maçlarımızı burada oynama imkanı kalmadı. Tribünlerin acilen yapılması gerekiyor. Geçen yıl deprem nedeniyle tüm maçlar şehir dışında oynandı. Vanspor, kentin tek profesyonel takımı ve Vanın takımıdır. Yönetim olarak Vansporun maçlarını kentte yapmasını istiyoruz. Ancak stadımız ağır hasarlı ve yıkılması gerekiyor. Yıkım sonrası takımımız, burada kendi seyircisi önünde nasıl maça çıkabilir- diye çözüm arıyoruz. Saha içerisinde beton yapıların yıkımı, sonrası portatif türbinler yapmak. Bu konularda ilgili müdürlükle toplantı yaptık. Bu stat 2016 yılına kadar belediye bünyesinde. Burada yapılacak çalışmanın bir bedeli var, bu bedeli karşılamakta da kurumların durumu ortadadır.
     Takva, amaçlarının Vansporu tüm kentin takımı haline getirmek olduğunu bildirerek, belediyenin, stadyumun yapılmasını finanse edecek güçte olmadığını, herkesin bu yükü omuzlaması ve kendilerine destek vermesi gerektiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Belediye Vanspordan tribün açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER