Belediye Meclisi toplandı

Belediye Meclisi toplandı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere toplandı.
     Belediye Meclis Salonunda Mehmet Savruk başkanlığında gerçekleşen toplantıda, çeşitli nazım imar plan tadilat talepleri ile Büyükşehir Belediyesine bağlı ilçe belediye meclislerinin aldığı kararlar görüşüldü.
     Toplantı öncesi, eski Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Niyazi Bahçecioğlunun vefatından duyduğu üzüntüyü ifade eden Meclis Başkan Vekili Mehmet Savruk, Büyükşehir Belediye Meclisi adına Bahçecioğlunun ailesi ve yakınlarına taziye dileklerini iletti.
     Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde Kayseriyi başarı ile temsil eden ve 2012-2013 sezonu Avrupa Kupasında final oynama hakkı elde eden Kayseri KASKİ Kadın Basketbol takımının oyuncu ve teknik heyetinin ödüllendirilmesi talebi de meclisin gündem maddeleri arasında görüşülerek kabul edildi.
     Tunusun Nabeul şehri ile kardeş kent ilişkisi kurulması talebi de mecliste görüşülen bir başka gündem maddesi oldu. Konu, değerlendirilmek üzere ilgili komisyona havale edildi.
     Son olarak bazı cadde ve sokaklara verilecek isimlerin belirlenmesi de meclisin gündem maddeleri arasında görüşüldü. Buna göre, Oto Galericiler Sitesinin kuzeyinde bulunan sokağa Oto Galericiler 9. Sokak isminin verilmesine karar verildi.
    
     Muhabir: Hakan Can Şahin
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Belediye Meclisi toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER