Belediye geçen yıl 13,4 bin fidan

Belediye geçen yıl 13,4 bin fidan dikti


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Belediyesi tarafından geçen yıl, park, bahçe ve refüjlerde 13 bin 497 fidan dikimi gerçekleştirildi.
     Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çağılcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yılın belediyecilik faaliyetleri açısından çok verimli geçtiğini söyledi.
     2012 yılında planlananın üstüne çıkıldığını ifade eden Çağılcı, şöyle konuştu:
     14 kavşak düzenlemesi yapıldı. Park, bahçe ve refüjlerde 13 bin 497 fidan dikimi gerçekleştirildi. Kavşaklara 12 bin 500 metre kare rulo çim serildi. 43 bin yazlık ve kışlık çiçek dikimi yapıldı. Çocuk parklarına 17 oyun seti inşa edildi. 300 bin metre kareden fazla alan sıcak asfaltla buluşturuldu. Kastamonuda ilk kez renkli ve desenli asfalt uygulamasına geçilerek, 12 bin metre kare alan üzerinde renkli ve desenli asfalt çalışması yapıldı.
     Yeni yılda belediyenin sosyal projelerinin olduğunu aktaran Çağılcı, Bu projelerimizi peyderpey hayata geçireceğiz. Çalışmalarımızı yürütürken eski kültür değerlerimizi korumaya çalışıyoruz. 2012de olduğu gibi 2013te de hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Yusuf Çelik
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Belediye geçen yıl 13,4 bin fidan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER