Belediye çalışanlarına ilk yardım eğitimi verildi

Belediye çalışanlarına ilk yardım eğitimi verildi


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesinde ilk yardım eğitimi alan 43 belediye çalışanına sertifika verildi.
     Belediye Meclis Salonunda düzenlenen sertifika törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile 16 saatlik ilk yardım eğitimini tamamlayan 43 belediye çalışanı katıldı.
     Tütüncü, törende yaptığı konuşmada, ilk yardımın hem iş yaralanmalarında hem de hayatın içerisinde yaşanabilecek kazalarda önemli olduğunu söyledi.
     Bu anlamada belediye personelinin ilk yardım eğitimi almasının sevindirici olduğunu ifade eden Tütüncü, Hepinizi tebrik ediyorum. Sizlere kazasız, belasız bir hayat diliyorum. Ama Allah göstermesin, kaza yaşadığınızda almış olduğunuz eğitimle ilk yardım müdahalesini en iyi şekilde yapabileceğinize inanıyorum diye konuştu.
     Belediyenin gönüllülük esasına dayalı olarak kurduğu ve Antalyada bir ilk olan 18 kişilik arama kurtarma timinin de ilk yardım eğitimi aldığını anımsatan Tütüncü, şunları söyledi:
     Hiç beklenmedik bir anda hayatın içerisinde kazalarla, afetlerle karşı karşıya kalabiliyoruz. Yaşanan afetlerde arama kurtarma faaliyetlerinin ne kadar önemli olduğunu, acil müdahalenin hayat kurtardığını görüyoruz. Bu bakımdan Kepez Belediyesi olarak arama kurtarma ekibini kurmamız son derece yerinde oldu.
     Tütüncü, daha sonra ilk yardım eğitimini tamamlayan 43 personele ilk yardımcı kimlik kartlarını ve sertifikalarını verdi.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Belediye çalışanlarına ilk yardım eğitimi verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER