Belediye Bingölspor Kulüp Başkanlığına 6. kez

Belediye Bingölspor Kulüp Başkanlığına 6. kez Varolgüneş seçildi


BİNGÖL (A.A) - Spor Toto 3. Lig takımlarından Belediye Bingölspor Kulübünün başkanlığına, 6. kez Şeref Varolgüneş seçildi.
     Bingöl Belediyesinde yapılan olağanüstü kongrede, mevcut yönetimin 2 yıl daha görev yapması için verilen önerge oy çokluğu ile kabul edildi ve Şeref Varolgüneş 6. kez Belediye Bingölspor Kulübü Başkanı oldu.
     Belediye Başkanı Serdar Atalay, kongrede yaptığı konuşmada, takımın geçen sezon kaçırdığı 2. lig fırsatını, yeni sezonda yakalayacağına inandığını söyledi.
     Takıma her türlü desteği vermeye devam edeceğini ifade eden Atalay, şöyle konuştu:
     Yeni yönetimin Bingöle hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Allahın izniyle de bu takımın 2. lige çıkacağına inanıyorum. Belediye Bingölsporun bugünlere gelmesinde emek sarf eden siyasetçiden belediye başkanına, kulüp yöneticisinden taraftarına kadar tüm Bingöllülere teşekkür ediyorum. Bundan sonra sorumluluk arkadaşlarımızda ancak biz onlara bu sorumluluğu yıkıp, geride durmayacağız. Biz de bu anlamda kendimizi sorumlu hissediyoruz. Bu konuda desteğimiz sürecek.
     Varolgüneş de kendisini 6. kez başkan seçen delegelere teşekkür ederek, bu güveni boşa çıkarmamak için çok çalışacaklarını belirtti.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik / Sema Kaplan / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Belediye Bingölspor Kulüp Başkanlığına 6. kez Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER