Belediye başkanından esnaf buluşması

Belediye başkanından esnaf buluşması


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, esnaf buluşması etkinliği kapsamında Bekirpaşa Mahallesinde esnafla bir araya geldi.
     Üçyol mevkisinde düzenlenen etkinlikte konuşan Doğan, Üçyol meydanının yapım sürecinde iki seçenekleri olduğunu belirterek, ya kaldırımın daraltılıp araç yolunun genişletileceğini ya da kaldırımı genişleterek insanların daha çok kullanım alanlarına sahip olmasını sağlayacaklarını bildirdi.
     Avrupa modeli olan, insana dayalı hizmet yapmaya çalıştıklarını anlatan Doğan, Bekirpaşa bölgesinin değişmesi için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerine dikkati çekti.
     Üçyol meydan düzenleme projesinin Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından hazırlandığını dile getiren Doğan, proje kapsamında binaların dış cephe iyileştirmelerinin de yapılacağını kaydetti.
     Doğan, Sizlere daha iyi şartlarda hizmet vermeye çalışıyoruz, Bekirpaşa bölgesinde bir değişim yapmanın çabasındayız. Tavşantepe, Bekirdere ve 28 Haziran mahallerinde yıllardır çözülmesi gereken sorunları çözmeye çalışıyoruz. Bekirpaşada dönüşüm başlamıştır. Cephanelik mevkisinde yapılan spor tesisi, inşaatına başlanan Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, okul inşaatları ve bin 200 yataklı hastane bölgenin gelişmesine büyük katkı sağlayacaktır diye konuştu.
    
     Muhabir: Tahir Turan Eroğlu
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Belediye başkanından esnaf buluşması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER