Belediye Başkanı Bozkuş, arıtma tesisini inceledi

Belediye Başkanı Bozkuş, arıtma tesisini inceledi


KARS (A.A) - Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, içme suyu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.
     Bozkuş, DSİ 24. Bölge Müdürü Hayati Çelenk ile içme suyu arıtma tesisinde incelemelerde bulunarak, çalışanlardan bilgi aldı.
     Tesis faaliyete girmeden önce vatandaşlara sabah 4, akşamları 2 saat su verildiğini dile getiren Bozkuş, Bugün 18 saat su veriyoruz. Yine herkesin kafasında aynı soru işaretleri var. Acaba su kesilecek mi- diye. Halbuki normal seyrinde devam ederse rahatlıkla 24 saate çıkartacağız dedi.
     Şebekedeki doluluk oranının istenilen seviyeye ulaştığı zaman hiç sıkıntı yaşanmayacağını vurgulayan Bozkuş, şunları kaydetti:
     Bu doluluk seviyesi tam anlamıyla tamamlandığında halkımız 24 saat arıtılmış, temiz ve içilebilir bir suya kavuşacak. Şuanda suyumuz her yönüyle kimyasal ve doğal değerlerin çok daha üzerindedir. Bundan böyle suda bir sorun yaşanmayacağını, halkın kesintisiz tertemiz su içeceğini ifade etmek isterim. Vatandaşımız haklı olarak su kesintisine alıştığı için suyun geleceğine de bir türlü inanamıyor. Böylece hala depolara yükleniyorlar. Açıkça söylüyorum artık Karsta su deposuna ihtiyaç kalmadı.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Bozkuş, arıtma tesisini inceledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER