Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Erdemirspor Genel Menajeri Erdinç: -Banvit deplasmanında galibiyetle dönmeyi umut ediyoruz


ZONGULDAK (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirsporun genel menajeri Ömer Erdinç, Banvit deplasmanında galibiyetle dönmeyi umut ediyoruz dedi.
     Erdinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Banvit maçı hazırlıklarını tempolu ve moralli şekilde sürdürdüklerini söyledi.
     Türkiye Kupası finalleri dolayısıyla ligde maçları olmaması dolayısıyla takımlarının Ankarada Türk Telekom ile hazırlık karşılaşması yaptığını ifade eden Erdinç, şunları kaydetti:
     Takımımız içinde daha az süre alabilen oyuncuların oynaması açısından önemli bir hazırlık maçı oldu. Daha sonra Ereğliye dönen takımımız pazartesi gününden itibaren tüm kadrosu ile Banvit karşılaşması hazırlıklarına başladı. Çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor. Pazar günü yapacağımız Banvit maçına sıkı şekilde hazırlanıyoruz. Güçlü rakibimizi önce durdurmak sonra da galibiyet için elimizden geleni yapmayı planlıyoruz. Takımımız moral motivasyon ve kondisyon açısından oldukça iyi durumda. Banvit deplasmanında galibiyetle dönmeyi umut ediyoruz. Bu konuda teknik kadro ve oyuncularımıza güvenimiz tamdır.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER