Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Mersin Büyükşehir Belediyesi Kulüp Başkanı Özcan: -Ne olursa olsun bizim tek bir hedefimiz var, galip gelmek ve takımımızı güçlendirmek


MERSİN (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesinin kulüp başkanı Mehmet Özcan, hafta sonu oynayacakları Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçıyla ilgili olarak Ne olursa olsun bizim tek bir hedefimiz var, galip gelmek ve takımımızı güçlendirmek dedi.
     Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep temsilcisiyle hafta sonu yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
     Kulüp Başkanı Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep ekibiyle zorlu bir maça çıkacaklarının bilincinde olduklarını kaydetti.
     Deplasmanda oynanacak maçın her iki takım açısından önemli olduğunu belirten Özcan, Fenerbahçe maçında Prince diskalifiye oldu. Dolayısıyla maça tam kadro çıkacağız demek doğru olmaz. Fenerbahçe Ülkerde forma giyen yeni transferimiz Will Solomon çarşamba gününden itibaren bizimle çalışmaya başlayacak. Açıklarımızı kapatıp, galibiyete odaklanıyoruz. Ama ne olursa olsun bizim tek bir hedefimiz var, galip gelmek ve takımımızı güçlendirmek diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER