Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi -Antalya Büyükşehir Belediyesi: 77 - Türk Telekom: 88 Salon: Atatürk Hakemler: Recep Ankaralı, Kaan Büyükçil, Önder Yılmaz Antalya Büyükşehir Belediyesi: Theodore 23, Lewis 20, Reha Öz 6, Eren Beyaz, Davids


ANTALYA (A.A) - Beko Basketbol Liginde Türk Telekom, deplasmanda Antalya Büyükşehir Belediyesini 88-77 mağlup etti.
     Başa hızlı başlayan Türk Telekom, üst üste geliştirdiği ataklarla 6-0 öne geçti. Antalya Büyükşehir Belediyesinin hücumlarına Ceyhun ve Pasalicin üçlük atışlarıyla cevap veren Türk Telekom, ilk çeyreği 24-11 üstün kapattı.
     İkinci periyotta Türk Telekom pota altında Polat ile sayılar bularak farkı 17ye kadar çıkardı. Ev sahibi takım ise dış şutlardan Davidson ve Reha ile sayılar bularak farkı azaltmaya çalıştı. Türk Telekom, periyotun sonunda Uğurun üçlük atışıyla devreyi 43-34 önde tamamladı.
     Üçüncü çeyrekte başkent ekibinden Pasalic ve Ceyhunun sayılarına, ev sahibi ekip Lewis ve Davidson ile cevap vererek farkı 4e kadar indirdi. Türk Telekom, son çeyreği 63-59 önde geçti.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi, son çeyrekte Lewis ve Davidson ile arka arkaya sayılar bularak etkili oldu. Ancak hem savunmada hem de hücumda başarılı bir oyun sergileyen konuk takım, Pasalic, Zupan ve Brown ile rakibin farkı kapatmasına izin vermedi ve karşılaşmadan 88-77 galip ayrıldı.
     Müsabakanın en skorer ismi Antalya Büyükşehir Belediyesi adına 23 sayı üreten Theodore oldu. Konuk ekipte ise Zupan 22, Pasalic ise 14 sayı üreterek galibiyette önemli pay sahibi oldu.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Beko Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER