BDPden ihraç edilen Silopi Belediye Başkan

BDPden ihraç edilen Silopi Belediye Başkan Vekili Yıldırım: Meclis üyelerimizin evlerine ses bombası atanları kınıyoruz


ŞIRNAK (A.A) - Barış ve Demokrasi Partisinden ihraç edilen Silopi Belediye Başkan Vekili Hüsnü Yıldırım, Meclis üyelerimizin evlerine ses bombası atanları kınıyoruz dedi.
     Yıldırım, Laleş Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen halk toplantısında yaptığı konuşmada, toplantının düzenlenmesindeki amaçlarının 5 belediye meclis üyesinin evine molotofkokteyli atılması olduğunu ifade ederek, bunun bir komplo olduğunu belirtti.
     Bu saldırının parti ile ilgili hiçbir bağlantısının olmadığını vurgulayan Yıldırım şöyle dedi:
     Bunu adımız gibi biliyoruz. Bu komployu yapan kişiler sadece halkı kışkırtmak için çalışıyor. Sizin de bildiğiniz gibi içimizde her aileden fertler var. Onların yaptığı bu pis davranış bizim tamamımıza karşı yapılmıştır. Ya o atılan bombalardan biri bir aile efradına zarar verseydi, bunun hesabını parti mi verirdi- Hayır, bunun hesabını parti vermezdi. Çok şükür bir yaralanma olayı olmadı. Hepimiz bu partinin üyeleriyiz. İçimizdeki bazı insanlar aramızda bozgunluk yaratmak istiyor. Siz değerli halkımız bu komplolara gelmeyin. Bu kişiler sadece halkın huzurunu bozmak için çalışıyor. Meclis üyelerimizin evlerine ses bombası atanları kınıyoruz. Bu kişileri emniyet güçlerimizin bir an önce yakalamasını istiyoruz.
     Yıldırımın belediye faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme yapmasının ardından toplantı sona erdi.
     BDP Muş Milletvekili Demir Çelik, 19 Ocakta yaptığı açıklama ile Silopi Belediye Başkan Vekili Hüsnü Yıldırımın partilerinden ihraç edildiğini açıklamıştı.
    
     Muhabir: Mehmet Demirhan / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber BDPden ihraç edilen Silopi Belediye Başkan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER