BBP Genel Başkanı Desticiden, Eskişehirspora ziyaret

BBP Genel Başkanı Desticiden, Eskişehirspora ziyaret -Destici, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ünalı tesislerde ziyaret etti -Destici: -Eskişehirsporun yüksek başarı gösterebileceği bir kadrosu var. Bu kadro başarılı olacak


ESKİŞEHİR (A.A) - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehirsporun yüksek başarı gösterebileceği bir kadrosu var. Bu kadro başarılı olacak dedi.
     Destici, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünalı Eskişehirspor Hanefi Demirkol Tesislerinde ziyaret etti. Destici, ziyaretinde, Eskişehirsporun 5 Eylülde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden futbolcusu Ediz Bahtiyaroğluna Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.
     Eskişehirsporun yükselişinin devam ettiğini anlatan Destici, şöyle konuştu:
     Ümit ediyorum, Eskişehirsporun bu yükselişi şampiyonlukla neticelendirilir. Bir lig ve kupa şampiyonluğu neden olmasın. Ligde her takım, her takımı yenebiliyor. Bu hafta Galatasaray ve Fenerbahçe, favori gösterilen takımlar kaybetti. Eskişehirsporun yüksek başarı gösterebileceği bir kadrosu var. Bu kadro başarılı olacak. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı seçilmek ayrı ve özel bir başarı. 4 büyük kulübün başka bir adayı desteklemesi rağmen Halil başkanımız başkan seçildi. Bu, Halil Ünalın diğer kulüplerinde beğenisini kazandığını ve Ünalın başarısını gösteriyor. Bir Eskişehirli ve Eskişehirsporlu olarak hemşehrimizle gurur duyuyoruz.
    
     -Ayağı uğurlu geliyor-
    
     Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı da olan Halil Ünal da, Desticinin iyi bir Eskişehirsporlu ve bu coğrafyanın çocuğu olduğunu bildirdi.
     Eskişehirsporun Desticinin geldiği maçları kaybetmediğini ifade eden Ünal, Ayağı uğurlu geliyor. Üç puanı bugün de alırız ve büyük taraftara ve camiaya armağan ederiz dedi.
     Ünal, Kulüpler Birliği seçiminde Anadolu takımlarının arkasında durduğuna işaret ederek, 3 büyük 4 büyük değil, Allah büyük olduğu noktasında hem fikir olduk. Hepsi sözünde durdu ve rey verdi. Kulüpler Birliği başkanlığı yapıyoruz. Takımlara hizmet edeceğiz. Futbolu yapılandıracağız. Doğru, dürüst, ahlaklı ve ilkeli bir biçimde herkesin herkesi yendiği bir ligdeyiz. Anadoludan şampiyon çıkabileceğini Bursaspor gösterdi. Darısı bizim başımıza diye konuştu.
     Edizin milliyetçi, çalışkan, ahlaklı ve inançlı bir futbolcu olduğuna vurgulayan Ünal, şöyle devam etti:
     Kalp krizi neticesinde arkadaşımızı kaybettik. Ailesine, bizlere ve sizlere sabır diliyorum. Kardeşimiz hakkındaki çok dik bir duruş sergiliyoruz. Sevgi sadece lafla değil. Bundan sonraki bütün süreçte Ediz hakkındaki her şeyi yapıyoruz. İsmi adına bir tesis yapıyoruz. Bir ay içinde bitireceğiz. 2 numaralı formayı müzemize kaldırdık. O forma Ediz ile rahmetli oldu. Eskişehirsporda kimse 2 numaralı formayı giymeyecek. Ailesine maddi destekler vermeye çalışıyoruz. Ediz yaşıyormuş gibi bütün sözleşmesindeki şartlarını ailesi adına yerine getiriyoruz. Onun adına anaokulu yapacağız. Bir kupa yapacağız. Yılda bir defa tören düzenleyip anacağız diye konuştu.
     Konuşmanın ardından Ünal, Desticiye üzerinde adının yazılı olduğu 26 numaralı Eskişehirspor forması hediye etti. Daha sonra Destici, Eskişehirspor Kulübü üyeliği formu doldurdu.
    
     Muhabir: Fatih Doğan / Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber BBP Genel Başkanı Desticiden, Eskişehirspora ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER