Bayramiçten kısa kısa

Bayramiçten kısa kısa -Yeni müftü göreve başladı


ÇANAKKALE (A.A) - Bayramiç Müftülüğüne atanan Muharrem Ateş, yeni görevine başladı.
     İlçe müftüRamazan Karanın tayin olması nedeniyle boşalan müftülük görevine Muharrem Ateş atandı. Avusturyada 4, Almanyada ise 6 yıl imamlık yapan Ateş, daha sonra Tunceli ve Erzurumda müftülük görevi yaptı.
     Buradan Çanakkale Müftü Yardımcılığı görevine atanan Ateş, daha sonra Gökçeada ve Ayvacık müftülüğü görevlerinde bulundu. Ayvacıktan Bayramiçe atanan Ateş, aslen Çanlı olduğunu ve yöreyi iyi tanıdığını söyledi.
     Bayramiçe atanmış olmaktan dolayı da ayrı bir mutluluk duyduğunu ifade eden Ateş, Bayramiç doğasıyla, halkıyla çok güzel bir ilçe. Burada görev yapacak olmaktan dolayı çok mutluyum dedi.
    
     -AK Parti ilçe teşkilatı aşure dağıttı-
    
     AK Parti Bayramiç ilçe başkanlığı, Muharrem ayı nedeniyle Cuma namazı çıkışında Çarşı Camisinde halka aşure dağıttı.
     İlçe Başkanı Sadettin Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Muharrem ayı nedeniyle böyle bir etkinlik yapmayı düşündüklerini söyledi. Bu ayın İslam kültür tarihinde önemli yeri olduğunu ifade eden Arslan, Muharrem ayı, önemli bir zaman dilimini temsil eden aydır. Bu ayda çok önemli hadiseler gerçekleştiği için bu ayın önemi ve değeri de artmıştır. Temeli barış, sevgi ve hoşgörü olan İslam dini, her şeye rağmen birliği, sevgiyi, kaynaşmayı ve kardeşliği emreder. Bizlerde böylesine önemli bir ayda halkımıza aşure dağıtıyoruz dedi.
     Daha sonra namazdan çıkan vatandaşlara aşure ikram edildi.
    
     Muhabir: Sabahattin Sallama / Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bayramiçten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER