Bayram öncesi zabıtadan sıkı denetim

Bayram öncesi zabıtadan sıkı denetim -Muratpaşa Belediyesi zabıta ekipleri tatlı ve unlu mamuller üreten iş yerlerini denetledi


ANTALYA (A.A) - Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ramazan Bayramı öncesinde tatlı ve unlu mamuller üreten işletmelere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.
     Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, periyodik olarak yapılan denetimlere ek olarak Ramazan Bayramı öncesinde tatlı ve unlu mamuller üreten işletmelere yönelik denetimlerini arttırdılar.
     Zabıta ekipleri denetimlerde, iş yerlerinde hijyen temizliği, üretim izin belgeleri ile genel kontrollerini yapıyor. Kontrollerde halk sağlığı açısından tehdit oluşturan işletmelere cezai işlem uygulanırken, bazı işletmelere de uyarılarda bulunulduğu bildirildi.
     Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, Ramazan Bayramı süresince zabıta ekiplerinin 24 saat görevlerinin başında olacağını, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk karşısında şikayetlerini 320 22 00 numaralı telefonuna bildirebilecekleri belirtildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bayram öncesi zabıtadan sıkı denetim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER