Bayram mesajları

Bayram mesajları


SİİRT (A.A) - Vali Ahmet Aydın, AK Parti Milletvekili Afif Demirkıran, Belediye Başkanı Selim Sadak, Rektör Prof. Dr. Murat Erman ve Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
     Vali Aydın, mesajında, bayramların kırgınlık ve küskünlüklerin sona erdiği, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşliğin zirveleştiği günler olduğunu belirterek, Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz dedi.
     Suudi Arabistanda bulunan AK Parti Milletvekili Demirkıran da mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Dilleri, ırkları, tenleri, renkleri, kültürleri ve coğrafyaları farklı fakat imanları, gönülleri ve duaları bir milyonlarca Müslümanın Cenab-ı Allaha yakınlık maksadıyla türlü zorlukları aşarak ulaştıkları Arafatta, bütün benliğimizle idrak ettiğimiz hac ikliminin manevi zenginliğinde tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutlarım.
     Belediye Başkanı Selim Sadak ile Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu ise kendi görev alanları ile ilgili olarak bayramın rahat ve huzurlu geçmesi için her türlü tedbirin alındığını bildirdi.
    
     Muhabir: Zekeriye Güneş / İbrahim Yakut
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER