Bayraktepede hafta sonu yoğunluğu

Bayraktepede hafta sonu yoğunluğu -Kar kalınlığının 115 santimetreye ulaştığı Bayraktepe Kayak Merkezinde yerli ve yabancı turistler kayak yapmanın keyfini yaşıyor


KARS (A.A) - Kar kalınlığının 115 santimetreye ulaştığı Bayraktepe Kayak Merkezinde yerli ve yabancı turistler, kayak yapmanın keyfini yaşıyor.
     Karsın Sarıkamış ilçesinde bulunan 2 bin 634 rakımlı, sarıçam ormanları arasında, uzun ve alternatif kayak pistleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken kayak merkezine, çevre il ve ilçelerden gelen kayak severler ilgi gösteriyor.
     Kayak merkezinde hizmet veren Ce-Mar Toprak Otel Genel Müdürü Kamuran Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun başlamasıyla beraber, özellikle hafta sonu yoğunluk yaşandığını söyledi.
     Bayraktepe Kayak Merkezinde mevcut olan 9 pistten 7sinin kayak için ideal duruma getirildiğini belirten Eroğlu, Sarıkamışa olan ilgi her geçen gün katlanarak artıyor. Şu an itibarıyla pistlerde 115 santimetre kar var. 7 adet pistimiz kar ezme makinesiyle ezilerek hazır duruma getirildi. Misafirlerimiz gönül rahatlığıyla kayağın keyfini doyasıya yaşıyor dedi.
     Eroğlu, yılbaşı için otellere yoğun rezervasyon talebi olduğunu, bununla ilgili hazırlıkların yoğun şekilde sürdüğünü sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Hüseyin Demirci / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bayraktepede hafta sonu yoğunluğu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER