Bayburt Genç Girişimciler Kulübü, minik öğrencilere

Bayburt Genç Girişimciler Kulübü, minik öğrencilere kitap hediye etti


BAYBURT (A.A) - Bayburt Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü, okul kütüphanelerini zenginleştirmek amacıyla Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından gönderilen 5 bin adet kitabı, köy okullarında eğitim gören çocuklara dağıttı.
     Bayburt Genç Girişimciler Kulübüne üye öğrenciler, akademik danışmanları olan araştırma görevlileri Hamit Emre Kızıl ve Emin Erdem Uslu ile Aydıntepe ilçesinde eğitim veren Şehit Erdal Eraslan İlköğretim Okulu ile Maden, Masat, Örence ve Helva köylerindeki ilköğretim okullarına yaklaşık 5 bin adet kitap dağıttı.
     Araştırma Görevlisi Kızıl, geleceğin yetişkinleri olan çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı ve aynı zamanda üniversitelileri minik öğrencilerle okul ortamında buluşturmayı amaçladıklarını ifade ederek, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezinden gönderilen yaklaşık 10 bin adet kitabın ilk etapta 5 bin adedini dağıttık. İlköğretim öğrencilerimize yönelik bu kitaplarımız, hikaye kitaplarının yanı sıra Seviye Belirleme Sınavı (SBS) hazırlık kitapları ile testlerinden oluşuyor. Önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde de öğrencilerimizle kulübün bu tür faaliyetlerini devam ettirmeyi düşünüyoruz dedi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Bayburt Genç Girişimciler Kulübü, minik öğrencilere Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER