Bayburtta Okullar Hayat Olsun Proje Toplantısı

Bayburtta Okullar Hayat Olsun Proje Toplantısı


BAYBURT (A.A) - Bayburtta Okullar Hayat Olsun proje toplantısı yapıldı.
     Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Şevket Alp, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Bayburt Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kondolot, Orman Bölge Müdürlüğü Orman İşletme Müdürü Ozan Aydın ile Halk Eğitim Merkezi müdürleri katıldı.
     Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetleri ve Okullar Hayat Olsun projeleri kapsamında kentteki bütün okulların tüm vatandaşların yararlanabileceği şekilde yeniden dizayn edildiğini belirten Milli Eğitim Müdürü Doğan, Anne, baba ve öğrencilerimize yönelik resim, müzik, halk oyunları, drama, spor, aile içi iletişim, anne ve babalara yönelik bilgilendirme, iş hayatında iletişim ve aile sağlığı gibi konularda eğitimler verildi. Yine bu kapsamda okul ve kurum bahçeleri, kütüphaneleri, bilgisayar laboratuvarları, spor salonları gibi alanlarda tüm vatandaşların yararlanabileceği şekilde projeler yapılarak hizmete sunuldu dedi.
     Toplantı, proje kapsamında yapılabilecek yeni çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Bayburtta Okullar Hayat Olsun Proje Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER