Bayburtta, engellilere bayram yardımı yapıldı

Bayburtta, engellilere bayram yardımı yapıldı


BAYBURT (A.A) - Bayburtta, engellilere bayram yardımında bulunuldu.
     Sakatlar Derneği Bayburt Şubesi ve Engelliler Merkezince Ramazan Bayramı dolayısıyla hayırseverlerin yardımlarıyla temin edilen çeşitli eşyalar, ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırıldı.
     Dernek Başkanı Aydın Soysal, yardımda bulunan hayırseverlere teşekkür ederek, Derneğimize üye engellilere, bayramı bayram tadında yaşatan herkese teşekkür ediyorum. Hayırseverlerin verdiği gıda, giyim ve diğer malzemeleri, engelli ve ihtiyaçlı ailelerimize ulaştıracağız dedi.
     Soysal, Ramazan Bayramı arefesinde yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak, bayram sevinçlerine ortak olmak istediklerini kaydetti.
     Merkeze bağlı Uğurgeldi köyünde yaşayan ve eşi 14 yıl önce vefat eden Necla Pektaş, 14 yaşındaki zihinsel engelli oğlu Ceyhunla birlikte yardımları kabul etti.
     Pektaş, hayırsever vatandaşların yardımlarıyla geçindiklerini belirterek, Evimize ne bir şey getiren var, ne de kazancımız var. Bu gibi yardımlarla ayakta tutunmaya çalışıyoruz. Bayram gelmeden bize bayramı yaşatanlardan Allah razı olsun dedi.
     Kendisine verilen yeni ayakkabıları giyinen Ceyhun Pektaş, derneğin eski başkanı Murat Dumlıpınarın yardımıyla bir süre saz çaldı ve türkü okudu.
     Pelitli köyünde yalnız yaşayan 82 yaşındaki Nuri Alan, ihtiyacı olan kıyafetleri yapılan yardımlar arasından seçti.
     Köydeki tanıdıklarının bazen kendisine yardım ettiğini anlatan Alan, Hayatta hiç kimsem yok. İşte bu gibi yardımlarla yaşıyorum. Bu yardımları yapanlardan Allah razı olsun diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Bayburtta, engellilere bayram yardımı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER