Bayburta ödenek müjdesi

Bayburta ödenek müjdesi


BAYBURT (A.A) - AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburta genel ödenekler dışında farklı hizmet alanlarında kullanılmak üzere 3 milyon 200 bin lira ek ödenek aktarıldığını bildirdi.
     Özbek, yaptığı yazılı açıklamada, Maliye Bakanlığı tarafından kente gönderilen genel bütçe haricinde 3 milyon 200 bin lira ilave ödenek aktarıldığını belirtti.
     Bu ek ödenekle büyükşehir belediyesi olan iller kadar ilave ödenek almış olduklarını ifade eden Özbek, şunları kaydetti:
     Yapılan çalışmalarla şantiyeye dönen ilimiz, gelen bu ilave ödenekle tüm eksiklerini en kısa sürede tamamlayarak altyapı sorunu olmayan il olma özelliğine kavuşacaktır. 2012 yılı yapılan yatırımlar açısından önemli bir yıldı. Bu yatırımların artarak devam etmesi için çabamız devam edecektir. Her geçen gün daha modern bir şehir olma yolunda önemli adımlar atmaktayız. Hemşehrilerimize daha gelişmiş yaşam standartları sunmak olazsa olmazımızdır. Bu anlamda Bayburt için elini taşın altına koyan herkese teşekkür ediyor, bu ödeneğin ilimize hayırlı olmasını diliyorum.
    
     Muhabir: Abdulkadir Nişancı
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Bayburta ödenek müjdesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER