Bayan Çim Hokey Takımından Vali Özçimene

Bayan Çim Hokey Takımından Vali Özçimene ziyaret


BOLU (A.A) - Portekizdeki Kulüpler Avrupa Şampiyonasına katılacak olan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bayan Hokey Takımı, Vali İbrahim Özçimeni ziyaret etti.
     Kulüp Başkanı Doç. Dr. Yılmaz Uçan, ziyarette yaptığı konuşmada, 22-24 Şubat tarihleri arasında Lizbonda yapılacak olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasına katılmaya hak kazandıklarını söyledi.
     Şampiyonada 8 takımın mücadele edeceğini ifade eden Uçan, Sporcularımızın çoğu öğrencilerimizden oluşuyor. Geçen sene takım olarak Türkiye 2ncisi olduk. Bu senede Türkiye birincisi olarak Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasına katılmaya hak kazındık. Sporcularımız çalışmalarını ve antrenmanlarını üniversitede yapmaktalar. İyi bir şekilde Boluyu ve Türkiyeyi temsil edeceğimize inanıyoruz. Sizlere desteklerinizden dolayı teşekkür ederim şeklinde konuştu.
    
     -Vali Özçimen-
    
     Vali Özçimen ise sporcuları ve teknik heyeti başarılarından dolayı tebrik ederek, Sizlerin her zaman yanınızdayız ve arkanızdayız. Böyle pırıl pırıl gençleri görmek beni de çok mutlu ediyor. Spor aslında bizim sadece kaslarımızı geliştirmemeli. Ahlakımızı, ruh gücümüzü, gönül gücümüzü de geliştirmeli. Böyle olursa bir anlam ifade eder. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum ifadelerini kullandı.
     Her alanda olduğu gibi sporda da yükselen bir ülkeyiz diyen Özçimen, şöyle konuştu:
     Sporda da her alanda başarılı olmak zorundayız. Turizmde ilimizin adını duyurmak istiyoruz. Sporda yapacağınız başarılar da İlimizin adını duyurmaya vesile olacaktır. Biz spor turizminde de iddialıyız. Sizlerin başarıları bizleri gururlandıracak, sevindirecek. Hepiniz çok gençsiniz ve önünüzde sporla uğraşacak çok uzun yıllarınız var. Sizler ay yıldızlı formalar ile ülkemizi yurt dışında temsil ediyorsunuz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize gönülden inanıyorum ve size başarılar diliyorum.
     Takım antrenörü Yasin Yükselen de 6-7 yıldan bu yana genç sporcularımızla ülkemizi temsil ediyoruz. Sporcularımızla yurt dışında ülkemizi temsil ederek iyi bir derece ile dönmeyi hedefliyoruz dedi.
     Özçimen, sporculara ve teknik heyete çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Bayan Çim Hokey Takımından Vali Özçimene Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER