Batman Valisi Turhandan Ramazan ayı mesajı

Batman Valisi Turhandan Ramazan ayı mesajı


BATMAN (A.A) - Batman Valisi Ahmet Turhan, Ramazan ayı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
     Turhan, mesajında, tüm İslam alemiyle birlikte yılın en yoğun manevi atmosferine girmeye hazırlık yaptıkları bu günlerde birlik ve beraberliği sembolize eden mübarek Ramazan ayının manevi iklimini karşılamanın heyecanı içerisinde olduklarını belirtti.
     Milli ve manevi değerlerini her zaman ön planda tutan milletin nezdinde önemli bir yeri olan Ramazan ayının birini daha huzur ve kardeşlik içinde idrak edecek olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Turhan, mesajında şunlara yer verdi:
     Başka hiçbir millete nasip olmayan bir heyecanla mübarek aylardan olan Ramazan ayının, saygıdeğer milletimiz ve aziz Batman halkının birlik ve beraberliğine, huzur ve kardeşliğine vesile olmasını, ayrılık ve düşmanlıkların bu hayırlı ayda sona ermesini temenni ederim. Cenabı Allahtan bizleri mübarek Ramazan Bayramına ulaştırmasını niyaz ederim. Bin aydan daha hayırlı olan bu ayda yapılacak duaların kabul olmasını Cenabı Allahtan niyaz eder, ayrıca tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik eder, en kalbi duygularımla selam ve sevgilerimi sunarım.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci/Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Batman Valisi Turhandan Ramazan ayı mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER