Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Akın:

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Akın: Batmanlı olduğunu düşünen herkesin Batman Petrolspora manevi destek vermesi gerekir


BATMAN (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, Batmanlı olduğunu düşünen herkesin Batman Petrolspora destek vermesi gerekir dedi.
     Akın, yaptığı açıklamada, birlik ve beraberlik içinde el ele vererek takımı hak ettiği yere taşımak gerektiğini ifade ederek, Batmanlı olduğunu düşünen herkesin Batman Petrolspora manevi destek vermesi gerekir. Biz Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) olarak elimizden gelen tüm çabayı çalışma arkadaşlarımızla gösteriyoruz. Çok zor bir grupta olmamıza rağmen takımımızın gün geçtikçe ligde çıtayı yükseltmesi bizi ve Batman kamuoyunu sevindirmiştir. Aldığı başarılı sonuçlar Batman Petrolsporun geleceği için umut vericidir dedi.
     Akın, yeni tesisler ve eğitim projelerine ilişkin çalışmaların sürdüğünü belirterek, bu hafta ligin güçlü takımlarından Manavgat Evrensekispor ile oynayacakları maçta puan ve puanlar alabilmek için çalışmaların sürdüğünü söyledi.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Akın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER