Batman Belediye Başkan vekili Temel:

Batman Belediye Başkan vekili Temel: -Demokrasiden söz ediyorsak, eleştirilmeyi kabul etmeliyiz


BATMAN (A.A) - Batman Belediye Başkan Vekili Serhat Temel, Demokrasiden söz ediyorsak, eleştirilmeyi kabul etmeliyiz dedi.
     BDP İl Başkanlığınca Esentepe Konuk Evinde düzenlenen toplantıda konuşan Temel, Batmanın toplumsal sorunları olduğu kadar, sosyal sorunlarının da bulunduğunu söyledi.
     Temel, Biz bu kenti her boyutuyla sahipleniyoruz. Kentin geleceğinin ipotek altına alınmasına asla izin vermeyeceğiz. Bizler toplumsal ve sosyal sorunları kendimize dert edinmiş kişileriz. Batman doğru ve dürüst politikalarla yönetilirse, bölgede Diyarbakır ile rekabet edecek hale geleceğine inanıyorum dedi.
     Yaşanan toplumsal olaylarda basının çok iyi sınav verdiğini ifade eden Temel, Demokrasiden söz ediyorsak eleştirilmeyi kabul etmeliyiz. Haksızda olsa yazılan haber ve yorumlardan ötürü, Batman basınına karşı politik bir tavrımız olamaz. Batmanda şehir içi minibüsler tarihe karışacak. Gelecek yıldan itibaren tek tip yarım otobüsler şehir içi taşımacılığı yapacak. Bu konuda görüşmeler sürüyor diye konuştu.
     Temel, milletvekillerin dokunulmazlığıyla ilgili yöneltilen soru üzerine, AK Partinin dokunulmazlıkları kaldıracağına inanmıyorum. Dokunulmazlıkların kaldırılması, AK Partinin kendi tabanına oynadığı bir oyundur. Tek bir kişinin vekilliği düşerse partimiz meclisten çekilebilir dedi.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci / İbrahim Yakut
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber Batman Belediye Başkan vekili Temel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER