Batman Belediye Başkan Vekili Temel:

Batman Belediye Başkan Vekili Temel: Su kesintisi yapılan mahallelere su verilmeye başlandı


BATMAN (A.A) - Batman Belediyesi Başkan Vekili Serhat Temel, son 12 saat içinde enerji sıkıntısı nedeniyle su kesintisi yapılan mahallelere su verilmeye başlandığını söyledi.
     Temel yaptığı açıklamada, bölge genelinde yaşanan elektrik kesintisi ve voltaj düşüklüğü nedeniyle büyük sıkıntı yaşandığını belirterek, bu nedenle bazı mahallere su veremediklerini bildirdi.
     Son 12 saatte elektrikte yaşanan kısmi düzelme nedeniyle su pompalamaya başladıklarını kaydeden Temel, şöyle konuştu:
     Şu anda pompalarımız sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Voltaj sisteminde yeni bir düzensizlik başlamadığı müddetçe kente su verme gibi bir sıkıntımız olamaz. Su konusunda altyapımızdan kaynaklı herhangi bir sorun yok. Batman Belediyesi olarak elektrik kesintisi yaşanmadığı müddetçe kentin su ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak bir donanıma sahibiz. Ama bir hususu da özellikle vurgulamak istiyorum. Düzenli su verebilmemiz elektrik voltaj sisteminin düzenli çalışmasına bağlıdır. Ancak voltaj düzenli olduğu sürece kente kesintisiz su verebiliriz. Su kesintisi yapılan mahallelere su verilmeye başlandı. Ama elektrik düzensizliği yeniden baş gösterirse, su kesintisinin yaşanması da kaçınılmaz hale gelir.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci / Özgür Ayaydın
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Batman Belediye Başkan Vekili Temel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER