Batmanda elektrik kesintisi

Batmanda elektrik kesintisi


BATMAN (A.A) - Batmanda TEİAŞın yapacağı test çalışmalarından dolayı çeşitli bölgeler yarın elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.
     TEİAŞ 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğünden yapılan açıklamada, işletme ve bakım sorumluluk alanında bulunan 380/154 kv Batman 2 TMde 15 Ağustos Çarşamba günü 06.00 - 08.00 saatleri arasında yapılacak olan test çalışmaları nedeniyle şehir merkezinde çeşitli mahallelere elektrik verilmeyeceği belirtildi.
     Test çalışmaları nedeniyle şehir merkezinde çeşitli mahallelere elektrik enerjisi sağlayan fiderlerde 2 saat süre ile elektrik kesintisi uygulanacağı vurgulanan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
     Petrolkent ve Karşıyaka mahallelerinin bir kısmı Şerzan Kurt Parkı, Bozoğlu Tuğla Fabrikası mevki, Seyitler, Güneykent, Karşıyaka, Huzur ve İluh Mah ve Beşevler Mahallesinin bir kısmı, Belediye mevki, çarşı merkezi, Farabi Hastanesi mevki, SSK Caddesi ve havaalanı kavşağına kadar olan bölüm, Sağlık, Ziya Gökalp ve Bağlar Mahallesinin bir kısmı ile Balpınar ve Kayapınar köylerinde elektrik kesintisi uygulanacak.
    
     Muhabir: Ubeydullah Baş/Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Batmanda elektrik kesintisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER